PATE® PAALUHATTU


PALIKKA ORIGINAL muottielemeneteillä rakennetaan yleensä suoraan paalutukselle ilman erillistä anturapalkkia, paaluhattuja  jne lisärakenteita.

PALIKKA on itsessään se teräsbetonipalkki jonka päälle lattialaatta ja koko talo tulee. Jos tarvitaan paaluhattuja esim siksi että paalut on ripoteltu ympäri tonttia eivätkä ole talon seinien kohdalla,  voidaan käyttää helposti käsiteltäviä kertakäyttöisiä PATE paaluhattuja.

Kuten kertakäyttöiset ANTTUpika-antura ja PATUKKA pilarimuotti on myös PATE paaluhattu ekologista pahvia. PATE muotteja ei yleensä tueta eikä poisteta valun jälkeen, vaikka niinkin voi tehdä.


 
 


Mallisuojattu PATE ® PAALUHATTU voidaan käyttää niin talvella kuin kesälläkin. PATE paaluhatut laitetaan paikolleen, asetetaan raudoitus niihin ja niitataan kiinni. Normaalisti PATE ei tarvitse tukea valun ajaksi, valun jälkeen voidaan pahvi poistaa.


   
  


PATE on erikoiskartonkia joka kestää betonivalun tukemattakin. Vertaa ammattilaisten viereen rakentamaan perinteisesti levinneeseen lautamuottiin .... Kyllä ammattimiehillä taas kerran riitti ihmettelemistä!


         
    


  
 


     PALIKKA TARJOAA SINULLE NEUVONTAA MYÖS TYÖMAALLA.                            © 2015

                                                 VAIN ALKUPERÄINEN PALIKKA®  ON TUULETETTU, SIKSI JO  40 VUOTTA TERVEITÄ TALOJA


Pitkä käyttökokemus tuo osaamista ja turvallisuutta PALIKKA rakentamiseen.


VOIT TURVALLISESTI ASUA PALIKKATALOSSA,  SIINÄ EI OLE HBCD YMPÄRISTÖMYRKKYÄ                                  


                                                                   KLIKKAA TAKAISIN