TODELLINEN PASSIIVIKIVITALO ON PYÖREÄ:

KAIKKI KAAREVAT MUODOT HELPOSTI ALKUPERÄISILLÄ PALIKKA®  MUOTTI ELEMENTEILLÄ

ja

YHT’AIKAA VÄLISEINÄT EPS-HARKKO RAKENTEISINA                Valokuvassa on  pyöreä PALIKKA ® energiansäästötalo

                ja  terveen passiivikivitalo n / nolla-energiatalo n  valmiiksi tuuletettu

                          SUPER-PALIKKA®  rakennuselementti, jonka U-arvo on 0,1


PALIKKA ORIGINAL PASSIIVI-  JA NOLLAENERGIATALO ON HELPOSTI VAIKKA PYÖREÄ


PYÖREÄ ON KAIKKEIN EKOLOGISIN MUOTO, SIKSI METSÄN PUUT OVAT PYÖREÄT  EIVÄTKÄ  NELISKULMAISIA.

EKOTALO N KAIKKI KAAREVATKIN MUODOT VALMISTUVAT HELPOSTI YHDENMUOTOISILLA PALIKKA- ELEMENTEILLÄ, VALITSE ITSE U-ARVO 0,1 ... 0,13MYÖS PALLOMAISET MUODOT SYNTYVÄT HELPOSTI SAMOILLA PALIKKA MUOTTIELEMENTEILLÄ JA ILMAN LISÄKUSTANNUKSIA!KOSKA ALKUPERÄINEN PALIKKA MUOTTIELEMENTTI ON OIKEIN SUUNNITELTU

JA OIKEIN TOTEUTETTU PASSIIVIHARKKO,  TÄYTTÄÄ BETONI  MYÖS KANTAVAT KORKEAT KIN SEINÄT KERTAVALUNA KOKONAAN VIBRAAMATTAKIN JA ILMAN ROMAHDUSVAARAA AIHEUTTAVAA BETONIN VAJAATÄYTTÖÄ. TERÄSTEN YMPÄRILLÄ ON SUOJABETONIA, PALIKKA RAKENTEEN RAUDAT EIVÄT OLE BETONIN ULKOPUOLELLA RUOSTUMASSA


VAIN ALKUPERÄINEN PALIKKA®  ON TUULETETTU, SIKSI JO  40 VUOTTA TERVEITÄ TALOJAVOIT TURVALLISESTI ASUA PALIKKATALOSSA,  SIINÄ EI OLE HBCD YMPÄRISTÖMYRKKYÄ


Pitkä käyttökokemus tuo osaamista ja turvallisuutta PALIKKA rakentamiseen.
     © 2014


                                                                KLIKKAA TAKAISIN


   


PALIKKA®  ORIGINAL  passiivikivitalo on joko passiivi talopaketti tai paikalla rakennettu eko loginen passiivi kivitalo joka on paikallavalettu ja luja sekä kestävä. PALIKKA valumuotti täyttyy betoni lla vibraa matakin. Betonirautojen ympärillä on suojabetoni. PALIKKA passiivikivitalo säästää aktiivisesti energiaa, joten PALIKKA® on itseasiassa AKTIIVI kivitalo. Aktiivitalo on nykypäivää, passiivitalo on pasee.

PALIKKA talon  alla on ANTTU® pika- antura ja päällä  passiiviharkko  eli valuharkko sokkeli tai lämpöperustus jossa on PALIKOILLA reunavahvistettu maavarainen kantava betoni nen lattia laatta. Myös kuiva maanalainen kellari  ja ekologinen maakellari  on helppo ja kevyt rakentaa itse PALIKKA valumuoteilla ja väliseinä harkoilla. Moderni lattialämmitys on joko ilma -, sähkö-, tai vesikiertoinen. 

Paalutus ei tuota ongelmia PALIKKA rakentajalle, perustus helposti ilman erillistä anturapalkki a, on yhtä helppoa kuin rakentaminen suoraan kalliolle ilman antura a ja sorapatjalle antura lla tai ilman antura a.

Valuharkot sopivat kaikkiin rakenteisiin ja arkkitehtonisiin muotoihin, myös kaareviin ekologisiin muotoihin, jotka ovat suosittuja mm uima- altaissa.


Sisäänmuuttovalmis PALIKKATALO on valmis kivi talo:  yksikerroksinen tai kaksi kerros omakotitalo, rivitalo tai vaikka kerrostalo jossa on  5 kerros ta.

Ekologiset pyöreät ja kaarevat muodot helposti alkuperäisillä PALIKKA rakennuselementeillä.


Tekniset ominaisuudet ja edut ovat mm U-arvot alkaen ISO-PALIKKA ®  U-arvo = 0,17 , PASSIIVI PALIKKA ®  U-arvo = 0,13 ja SUPER - PALIKKA ®  U- arvo = 0,1 tai alle


PALIKKA ei EI ime vettä eikä ole styrox ia. AINOA sisäisesti valmiiksi tuuletettu, siksi TERVE ja kuiva passiivi kivitalo, rappaus pysyy kiinni.

PALIKKA on puhdasta elintarvike laatuista muovia, ei ole haitallisia eikä myrkyllisiä lisäaineita.

Ei ole harmaa ta HBCD ympäristömyrkkyä, eikä ole koskaan ollutkaan.


Ekotehokas PALIKKA energiansäästötalon rakentaminen sujuu alkuperäisillä muotti elementeillä jo 40 vuoden kokemuksella. Alkuperäinen PALIKKA ® ORIGINAL toimii.