PALIKKA® ORIGINAL

ON TURVALLINEN  RAKENNE

ILMAN MYRKYLLISIÄ LISÄAINEITA


Terve ja turvallinen talo, matalaenergiataloja jo 40 v, tuuletettu terve passiivikivitalo

 

TÄRKEÄ JA AJANKOHTAINEN ASIA!


Virikkeitä oman ajatustoiminnan käynnistämiseksi kun harkitset rakentamista:KLIKKAA: 

http://www.palikka.fi/palikka.fi/EI_OLE_HBCD_MYRKKYA.htmlTERVE ja TURVALLINEN PALIKKA ® ORIGINAL MUOTTIELEMENTTI


ALKUPERÄINEN PALIKKA ® ORIGINAL muottielementti on puhdasta elintarvikelaatuista muovia,  ilman mitään haitallisia tai myrkyllisiä lisäaineita, EI ole kiellettyä harmaata HBCD ympäristömyrkkyä, eikä ole koskaan ollutkaan.


Erinomainen kysymys juuri tänään koskee ns "palonesto" myrkkyjä,

joita EI ole alkuperäisissä PALIKKA tuotteissa. Palamattoman PALIKKA kivitalon palonsuojaus hoidetaan struktuurisesti ilman myrkkyjä, on hoidettu turvallisesti jo 40 vuoden aikana. PALIKKA seinä on REI60.


Lue vaikka Rakennuslehdestä, asiakirjoitus on liitteenä alla:ALKUPERÄINEN PALIKKA ON TERVE JA TURVALLINEN,

ON AINA OLLUT!


PALIKKA ORIGINAL valmistetaan tänä päivänä kuten 40 vuotta sittenkin PUHTAASTA, elintarvikelaatuisesta muovista, johon

EI OLE lisätty MYRKYLLISIÄ eikä HAITALLISIA LISÄAINEITA!!


Turvallisessa PALIKKA-elementissä EI siis ole eikä ole koskaan ollutkaan myrkyllisiä palonestoaineita. Palonestoaineet eivät todellisuudessa estä tulipaloa, mutta niiden sisältämät myrkyt vapautuvat kuumennettaessa (esim. sähkötöissä kun kuumalankaleikkurilla roilotetaan uria styroksiin ) ja poltettaessa, minkä lisäksi haitalliset harkkomurut leviävät työmaan ympäristöön ja pohjaveteen jo ennen sitä.


Myrkkyjä sisältävä muovi EI voi kauppureitten väitteistä huolimatta olla elintarvikelaatua.


Alkuperäisessä PALIKKA-muottielementissä 

EI ole halogenoituja hiilivetyjä, 

EI ole antimonitrioksidia, 

EI ole fosforipentoksidia 

EIKÄ nyt kiellettävää HBCD:tä (heksabromisyklododekaani) 

EIKÄ muittakaan haitallisia eikä myrkyllisiä lisäaineita 

EIKÄ ole nanopartikkeleita


EIKÄ ole koskaan ollutkaan,

joten vanhatkin PALIKKA energiansäästötalot ovat TURVALLISIA asua  nyt ja tulevaisuudessa


PALIKKA EI myöskään kehitä pölyä eikä siinä ole haitallisia kuituja.

PALIKKA-muottielementissä EI myöskään ole raskasmetallijäänteitä.


PALIKKA EI ole styroksia, PALIKKA  EI ime vettä,

TUULETETTU PALIKKA on TERVE  EIKÄ homehdu EIKÄ lahoa


- PALIKKATALOn radonturvallisuus hoidetaan yksinkertaisesti ja tehokkaasti RADONIX® radonsuojaprofiilillaMyrkkyjä , myrkkyjä ...


Eivät lastulevyt, asbesti, DDT, tupakka, terveellinen radonkaasu, ruotsissa käytetty säteilevä ns ”sininen” kevytbetoni eikä freonikaan jne aikanaan olleet olevinaan "myrkyllisiä eikä haitallisia" ... paitsi että ne ovat aina ja koko ajan olleet juuri sitä!  Ja nyt onkin ongelmia ....


Sama koskee nyt maailmanlaajuisesti kiellettyä harmaata HBCD-myrkkyä  (heksabromisyklododekaani)


Ei myrkky yht'äkkiä muutu haitalliseksi vasta muutaman vuoden kuluttua, se on koko ajan ollut myrkyllistä ja jo rakennetut harkkotalot ovat tulevia ongelmataloja jo senkin takia.


Googlaa HBCD ja ymmärrä, niin tiedät


Miten nyt suu pannaan, kun on liukkaiden myyntimiesten satuihin uskoen tullut huijatuksi ostamaan ns "passiivikivitalo", jossa asutaan juuri tämän myrkyn ympäröimänä, hengittäen myrkkyä ja luottaen myrkyn tuottamaan (olemattomaan) paloturvallisuuteen!


Varo HOMEPOMMIa


Sen lisäksi tällainen tiiviiksi rakennettu talo ilman rakenteiden tuuletsta muodostaa HOMEPOMMIn ... eivät ne homeet ja myrkyt sieltä minnekään katoa, ennemmin asukkaat katoavat. Sellainen talohan on asumis- ja myyntikelvoton…


Tätä harmaata myrkkymuovia käytetään kaikissa harmaissa harkoissa

(osa valkoisistakin eristeistä sisältää ns ”palonesto” myrkkyjä = ns S- laatua …). 


Mutta kalkkarokäärmeöljyyn verrattavana ihmeaineena sitä on kaikenlaisissa harmaissa styroksisissa rakennustuotteissa; minkä lisäksi harmaa ( mm neopor-) eriste ei todellisuudessa tuota kauppureitten lupaamia lämpöarvoja muissa kuin erittäin kevyissä painoluokissa, ei siis betonivalun kestävissä tuotteissa .

Harmaat styroxharkot eivät eristä lämpöä luvatulla tavalla eikä niillä siten päästäkään haluttuihin U-arvoihin. .... 


Näillä mm vale-ULTRA  nimellä myytävillä harmailla harkoilla  ja styroksilevyillä ei  kuitenkaan ole mitään tekemistä alkuperäisen aidon ULTRA ® / EOCOSTONE ® keksinnön kanssa, jolle on myönnetty sekä patentit että mallisuojat.


Uusien kansainvälisten määräysten ja kieltojen astuttua voimaan tulee kallis homma repiä eristeet irti myrkkytaloista ja tuhota myrkkyjätteet turvallisesti. Työ on verrattavissa  vanhojen jääkaappien freonioperaatioihin ja asbestipurkutöihin. .... ei ole ongelmajätteen turvallinen tuhoaminen halpaa eikä hauskaa, jopa naapurit joutuvat myrkyille alttiiksi.


Mikä on nyt sellaisten talonrakennuttajien asema, kun on omaa sinisilmäisyyttään, ahneuttaan ja tyhmyyttään rakentanut niin sanotun passiivikivitalon eli suomeksi HOMETALOn (katso ruotsalaisia alan laajoja tutkimuksia, mm prof Samuelsson sekä lehtikirjoituksia ongelmakohteista), joka sen lisäksi nyt osoittautuu MYRKKYPOMMIKSI. Heille on kaupattu ihmeaineena harmaata ns neoporia, joka EI harkkokohteessa eristä lämpöä luvattua 25% paremmin, mutta sensijaan imee 10 kertaa enemmän vettä kuin alkuperäinen turvallinen PALIKKA, joka on puhdasta valkoista, elintarvikelaatuista solupolystyreeniä ja kokonaan ilman myrkyllisiä lisäaineita. 


TERVE ja TURVALLINEN PALIKKA


- PALIKKA on lisäksi AINOA rakennusmenetelmä, joka on sisäisesti valmiiksi TUULETETTU , siksi PALIKOILLA voidaan rakentaaTERVEITÄ PASSIIVITALOJA ja KUIVIA KELLAREITA, kuten on tehty jo 40 vuotta!


- PALIKKATALON U-arvon valitset kuten haluat 0,17 .... 0,1 tai alle; ja lukemat pitävät paikkansa


- PALIKKATALON / sokkelin / kellarin valumuotti täyttyy kokonan vibraamattakin, kantaviin rakenteisiin EI jää tyhjiä onteloita ilman betonia.


- Lujan PALIKKA -teräsbetonirakenteen terästen ympärillä on rakennusmääräysten vaatimaa suojabetonia, rautoja ei ole tyrkätty märkään styroksiin betonin ulkopuolelle ruostumaan, kuten kopioharkoissa ON:

Googlaa vaikka uudelleen ” villa painajainen ”  blogia, bongaa myös kantavan rakenteen näkymätön betoni!!

 

- PALIKKA-energiansäästötalo on täysin tiivis; edelläkävijälle naurettiin 1970-luvulla, mutta nyt tiiviyttä vaaditaan kaikilta taloilta


- ALKUPERÄINEN PALIKKA ON TURVALLINEN JA TOIMII JO 40 VUODEN KOKEMUKSELLA, Suomessa ja maailmalla


- Alkuperäisessä PALIKKA-muottielementissä EI ole myrkyllisiä lisäaineita eikä ole koskaan ollutkaan edellisten 40 vuoden aikana.


- Se, että rakennus- ja asuntomessuilla puffataan myrkkytaloja ja kavereiden  harkkovirityksiä  ei koskaan ole  ollut mikään uskottavuuden referenssi, mutta helposti höynäytettäviä näyttää riittävän!


- Rakennusalalla UUTUUS tarkoittaa aina KOKEILUTUOTEtta ilman minkäänlaista käytännössä saavutettua kokemusta – ja sinä olet koekani joka maksat kaiken ja kärsit!


- Kuka on korvausvastuussa sinun terveydestäsi??RT tietokortit jo 1980


Asiaan liittyen voit myös lukea vaikkapa PALIKKA®  RT-kortteja vuosilta  jo 1980 ja 1991: 


Tiivis PALIKKA-rakenne on TURVALLINEN vaihtoehto ja AINOA, joka on TUULETETTU sekä ILMAN MYRKYLLISIÄ tai HAITALLISIA LISÄAINEITA.


Ohjeiden mukaisesti rakennettuna (työohjeet kaupanpäällisenä) PALIKKATALO luokitellaan palamattomaksi kivitaloksi. Tuli ei pala PALIKKA-seinän läpi, on testattu. Suoritettujen palokokeiden mukaisesti aalkuperäinen PALIKKA-seinä täyttää REI60 -vaatimukset.

Alkuperäisen PALIKKA kivitalon  palonsuojaus on hoidettu struktuurisesti ilman myrkkyjä.PALIKKA rakentajan ei tarvitse pelätä reklamaatioita, asukas voi nukkua yönsä rahallisesti


PALAMATTOMUUSLINKKEJÄ


KAIKKI nämä harmaat muovieristeet (ja osa muistakin lämmöneristeistä) sisältävät HBCD:tä, sorry vaan, näin on faktat! Mutta hyvin palaa


"Palamattomuus"asiaan liittyen löytyi juutuubesta mm alla olevat tietoiskut koskien palamattomiksi sertifioituja tuotteita:http://www.youtube.com/watch?v=Xabijbmj44k


http://www.youtube.com/watch?v=G3NMO3ixcMk

GOOGLAA  faktaa koskien HBCD tä:


Rakennuslehti kertoo  faktat taustatiedoksi:

Alla rakennuslehden faktakirjoitus,

joka ei todelliselle asiantuntijalle tule minään yllätyksenä:
Rakennuseristeissä käytetty palonsuoja-aine kielletään maailmanlaajuisesti

10.05.2013 14:22 RAKENNUSTUOTEPysyviä orgaanisia yhdisteitä rajoittavan Tukholman sopimuksen osapuolikokous on päättänyt kieltää palonestoaine HBCD:n (heksabromisyklododekaani) käytön maailmanlaajuisesti. HBCD on kaukokulkeutuva, ja sen käyttökiellolla voidaan vähentää aineen haittoja ympäristölle sekä terveydelle erityisesti arktisella alueella. HBCD:tä on käytetty kymmenien vuosien ajan muun muassa EPS- ja XPS -eristeiden paloturvallisuuden parantamiseen. Asiasta kertoi ympäristöministeriö.


HBCD:n valmistusta, vientiä, tuontia ja käyttöä rajoitetaan niin, että käyttö sallitaan vielä 5–10 vuoden ajan rakennusten polystyreenieristeiden (EPS- ja XPS) palonsuojaukseen, minkä aikana korvaava kemiallinen palonsuoja-aine tulee markkinoille. Sen jälkeen HBCD kielletään täysin. Rajoitukset ja rakennuseristeitä koskeva poikkeus tulevat Euroopan Unionissa voimaan, kun ne on siirretty unionin lainsäädäntöön, aikaisintaan kesällä 2014.

HBCD:tä on havaittu laajalti ympäristönäytteissä arktista aluetta myöten. Pitoisuudet äidinmaidossa näyttäisivät seuraavan käyttömääriä markkinoilla. HBCD:tä voi päästä ympäristöön sen valmistuksesta ja käytöstä sekä sitä sisältävien materiaalien mekaanisesta työstämisestä, kulumisesta ja murskaamisesta, sillä yhdiste ei ole kemiallisesti sitoutunut ympäröivään polystyreeniin. Sitä ei kuitenkaan vapaudu eristemateriaaleista niiden häiriintymättömän käytön aikana, eikä asennettuja eristeitä tarvitse ennenaikaisesti poistaa käytöstä.

HBCD on pysyvä, kaukokulkeutuva, rasvaliukoinen ja kertyy eliöiden rasvakudokseen. Se on erittäin myrkyllistä vesieliöille. Sen on myös todettu aiheuttavan ongelmia lintujen lisääntymiselle, koska yhdiste muun muassa ohentaa munien kuorta ja vähentää niiden määrää. Nisäkkäillä altistus aiheuttaa lisääntymis- ja kehityshäiriöitä sekä häiritsee kilpirauhasaineenvaihduntaa ja mahdollisesti myös hermoston toimintaa. Ihminen altistuu HBCD:lle erityisesti ruuan ja huonepölyn välityksellä.

Suomessa HBCD:tä on erityisesti palosuojatuissa EPS- ja XPS-eristeissä (ns. S-laatu). Tekstiileissä (verhoilukankaat) ja HIPS-muovissa sen käyttö on huomattavasti vähäisempää, koska muitakin vaihtoehtoja on markkinoilla. Sitä voi olla myös EPS-pakkausmateriaaleissa ja huonekaluissa, kuten palosuojatulla styroksilla täytetyissä säkkituoleissa. Säädöksen voimaantulon jälkeen HBCD:tä sisältävät materiaalit pitää hävittää POP-jätteenä.

Suomessa ei valmisteta HBCD:tä, mutta muutama suomalainen yritys valmistaa HBCD:tä sisältäviä polystyreenieristeitä. HBCD:tä on käytetty Suomessa EPS-eristeiden palosuojaukseen 1960-luvulta lähtien. Eristeiden lisäksi maahan tuodaan HBCD:tä sisältäviä pakkausmateriaaleja ja mahdollisesti muoveja ja tektiilejä.  1. -Eihän älykkäästi tarvitse rakentaa hyvin, kun on tarjolla niin monta typerää tapaa tehdä huonoa kalliisti  ....


  1. -Kuten taas huomaatte, ala-arvoisia tekeleitä ei tarvitse nytkään haukkua, riittää että esittää faktat ja vertaa tuoteominasuuksia, jos sellaisia olisi ...


- Kyllä luonto hoitaa asiat kuntoonKatso palo-ominaisuuksia tietokortistaa PROFI- 0491XGOOGLAAMALLA SAAT HBCD FAKTATIETOJA:


http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/483655/Lisaantymis+ja+kehityshairioita+aiheuttava+palonsuojaaine+kielletaan+koko+maailmassa


http://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/palonsuoja-aine-hbcd-kielletaan-maailmanlaajuisesti


Myrkkytalo on asumiskelvoton ja myyntikelvoton, puretaanko HBCD- kotisi ongelmajätteenä?


Alkuperäinen PALIKKA® ORIGINAL sensijaan on puhdasta elintervikealaatuista muovia,  ilman myrkyllisiä tai haitallisia lisäaineita, EI ole harmaaharkkojen maailmanlaajuisesti kiellettyä HBCD ympäristömyrkkyä, eikä ole koskaan ollutkaan,


Voit jatkossakin asua turvallisesti aidossa PALIKKA® energiansäästötalossasi© 2015Pitkä käyttökokemus tuo osaamista ja turvallisuutta PALIKKA rakentamiseesi.
      KLIKKAA EDELLISELLE SIVULLE                             KLIKKAA SEURAAVALLE SIVULLE