ETUJA RAKENTAJALLE JA GRYNDERILLE

 

                     PALIKKA: helppo, hauska, huokea !


                                           

PALIKKA teräsbetonirakenne kestää maatyöt ja maan paineet ainakin 5 metrin syvyyteen asti


                                         

                              


PALIKKA®  ORIGINAL on yksinkertainen rakennuselementti  älykkäälle rakentajalle, kun sensijaan monet tarjoavat monimutkaisia virityksiä yksinkertaiselle rakentajalle. PALIKKA on huomisen (2050-luku) rakennusmenetelmä jo eilen (jo 1970 -luvulla) ja tänään.


Helppo PALIKKA menetelmä on kehitetty nimenomaan tee-se-itse rakentajille, joilla ei ole painolastinaan aikaisempaa kokemusta siitä, kuinka hidasta, vaivalloista ja kallista ns perinteisen  primitiivirakentamisen kuuluu olla ja jotka haluavat tehokkaasti hyödyntää omaa aikaansa.

Tottakai PALIKKA tarjoaa myös neuvontaa työmaalla, jos niin toivotaan. PALIKKA rakentajaa ei jätetä yksin työmaalle harkkokasan kanssa. PALIKKA yhteistyö alkaa vasta kun kauppa on tehty.


Luonnollisesti kevyt ja tehokas PALIKKA rakentaminen sopii myös edistyksellisille ammattimiehille, jotka ymmärtävät hyödyntää tarjottuja PALIKKA etuja.


PALIKOILLA rakjentaminen on helppoa, hauskaa ja huokeata. Ellei näin ole, on jokin pahasti pielessä, ehkä olet valinnut väärän tuotteen ja menetelmän ....?

VAIN 3 YKSINKERTAISTA VAIHETTA:


PALIKKA supistaa perinteisen rakentamisen yhdeksän vaivalloista työvaihetta kolmeen helppoon


  1 Pinoa PALIKAT liimaamatta ja laudoittamatta  

Alkuperäinen PALIKKA kestää betonivalun

laudoitatmatta ja maan alle hautaamatta,

ei tarvitse liimata kasaan,

betoninvalussa ei ole harkkoja irti toisistaan nostavia kellukkeita.

Vähemmän telineitä, eikä purkutöitä valun jälkeen

     
                                                                    


 

2 Aseta raudoitus  surraamatta ja hitsaamatta
                                                                                         

  3 Täytä betoni vibraamatta haluttuun korkeuteen 

Tyttö kahden apumiehensä kanssa pystytti 100 m2 PALIKKA kellarin seinät kahdessa päivässä valmiin lattialaatan päälle. Kuten vanhanaikaisesta tekniikasta huomaa, tapahtui tämä jo 1980-luvulla ja Ruotsissa. Tyttö oli tíetysti suomalainen.


Betoni täyttää PALIKKA valumuotin vibraamattakin, kantaviin PALIKKA seiniin ei synny tyhjiä onteloita ilman betonia

   
          


Nykyään betonivalu sujuu kevyesti letkulla, oli kesä tai talvi. PALIKKA kestää liimaamatta seinän betonivalun ilman tukirakenteita, tässä 2,5 metriä.

Vanhan puutalon kellarillinen PALIKKA laajennusosa pinnoitetaan samalla tavalla kun vanha puutalokin.

   
                                                                                        
PALIKKA rakenteesi on heti pinnoitusvalmis!  LUE VERTAILU:


Käsittely on kevyttä ja helppoa, lisäkustannuksia ei tarvita. Tarvitset vain yhdenlaisa elementtejä, Sama PALIKKA yleiselementti sopii sekä uima-altaan muotoihin, maanalaiseen kellariin, autotaslliin että 5 kerroksiseen energiansäästötaloon.


Yhdenlainen PALIKKA elementti sopii kaikkeen hyvän rakentamiseen.

Sama elementti on yht’ aikaa sekä suoran seinän  elementtti että nurkka ja erkkeri  ja nollaenergiatalon kaareva seinä.


Kevyt PALIKKA painaa vain 1 kg  kappaleelta. Harkkoja 50 kertaa kevyempi PALIKKA ei ole mikään selänmurskaaja.


PALIKKA on 2 kertaa isompi kuin pienet mutta raskaat ns ”kevyt”harkot.


PALIKOILLA rakennat 3...4 kertaa nopeammin kuin harkoilla muuraten ja pölyävää laastia käsin myllyssä sekoittaen


Yleensä PALIKKA lmpösokkeli valmistuu päivässä kahdessa, kelari viikossa  ja 100 m2  energiansäästötalon  täyseristetyt ulkoseinät muutamassa päivässä


PALIKKA on kolminkertaisesti ympäripontattu: PALIKKA on tukeva betonimuotti ja tiivis lämpöeriste ilman kylmäsiltoja tai energianhukkareikiä

PALIKKA elementtejä EI tarvitse liimata eikä muurata, PALIKKA kestää betonivalun sellaisenaan. Kaikki PALIKKA mallit ovat tietenkin sellaisenaan saumattomasti yhteensopivat.


Paikallavalettu saumaton PALIKKA betonirunko on 10 ...15 kertaa lujempi kuin muuratut seinät, mikä on tärkeää maanalaisissa rakenteissa, tukimuureissa ja kantavissa palkeissa.


Paremmalla PALIKKA rakentamisella ja  terveellisemmällä asumisella  on jo yli 35 vuoden tekninen etumatka, kun muut vasta pyrkivät pALIKKA rakentamisen v 1970 tasolle


Yhdellä PALIKKA elementillä on 101 käyttökohdetta. Sama elementti sopii suoriin seiniin, kaikkiin kaareviin rakenteisiin, erkkereihin ja nurkkiin, kaikenmuotoisiin aukkoihin , pilareihin ja pitkiin kantaviin palkkeihin.


Mainostetaan että LEGO paloilla vidaan tehdä 100.000.000 erilaista yhdistelmää. Niin voi alkuperäisillä PALIKKA muottelementeilläkin - ja sen lisäksi ääretön määrä kaarevia rakenteita!


Alkuperäisillä PALIKOILLA rakennat  helposti suoraan kalliolle  ja paalutukselle ilman erillistä anturaa sekä moreenille/ sorapatjalle joko anturalla tai ilman!


1980 -luvulta jo klassinen ANTTU ® pika-antura valamistuu yleensä muutamassa tunnissa tasoitetulle maalle, oli kesä tai talvi. ANTTU muottia ei tarvitse tukea valun ajaksi eikä poistaa jälkeenpäin. ANTTU muotit toimitetaan litteinä helpost ksiteltävinä pahvilevyna, joita työmaalla taitetaan mutoonsa alle minuutissa. ANTTU Classic leveys voidaan säätää halutun levyiseksi työmaalla, uusi malli M60 on aina 60 cm levyinen. Korkeus on modulinmittaisesti aina 20 cm. Hinta on noin puolet  muottivirityksistä joissa raudoitus on betonin ulkopuolella ... Alkuperäinen toimii.


PALIKOILLA rakennat myös helposti ja kevyesti maavaraisen kantavan laatan PALIKANT® reunamuotin ilman kylmäsiltoja ja ilman lisäkustannuksia. Sokkelikorkeus kuten haluat.


PALIKKA rakentaja pärjää tavallisilla kästyökalulla kuten käsisahalla ja vatupassilla. Kaikkien PALIKKA tuotteiden käsittely on helppoa ilman nostureita tai trukkeja!


Harkoista ja kopioista poiketen PALIKKA ei sisällä myrkyllisiä eikä haitallisia  lisäaineita, ei pölyä käsittelyssä eikä eritä myrkyllisiä kaasuja eikä vaarallisia kuituja.

PALIKKA on turvallista elintarvikelaatua ilman esim kivessyöpää aiheuttavia lisäaineita.


PALIKKA on myös talviraketnajan oikea valinta. Vastavalettu betoni ei jäädy lämpimän PALIKKA muotin sisällä. PALIKKAA on käytetty - 25 asteen pakkasiin asti!. Kun betoni on kovettunut rakenteen kantavaksi rungoksi, paikoilleenjäävä muotti toimii valmiin rakenteen erinomaisena lämmöneristeenä, joka sellaisenaan ilman lisävirityksiä täyttää kakkki tiukimmatkin viranomaismääräykset.


Lämpöeristettä ei tietenkään poisteta, kylmähän siitä tulisi! PALIKKA riittää sellaisenaan eikä myöskään kaipaa lisäeristystä


Kuivien tilojen sisäseinät pinnoitetaan helpoimmin kipsielvyllä ja märkätiloihin kiinnitetään kaakelit suoraan PALIKKA pintaan. Ulkoseinät rapataan helpoimmin, mutta tottakait myös tiili, puu, pelti jne sopivat.

VAIN ALKUPERÄINEN PALIKKA®  ON TUULETETTU, SIKSI JO  40 VUOTTA TERVEITÄ TALOJA


Pitkä käyttökokemus tuo osaamista ja turvallisuutta PALIKKA rakentamiseen.


VOIT TURVALLISESTI ASUA PALIKKATALOSSA,  SIINÄ EI OLE HBCD YMPÄRISTÖMYRKKYÄ
                                                    1001 KÄYTTÖKOHDETTA


© 2014

              


                                                            KLIKKAA TAKAISIN    

 

PALIKKA betonirakenteen terästen ympärillä on rakennusmääräsysten vatimaa suojabetonia