Uusia PALIKKA® lämpöperustuksiaHaluatko tietää miten rakennat sujuvasti PALIKKA® lämpöperutukset ilman harkkojen vaatimia anturan lisäkustannuksia?


Autotallin PALIKKA® lämpö-sokkeli ja talon kellari.Rakentaminen alkaa perustuksista, joko anturalla tai ilman. Betoniset PALIKKA® lämpöperustukset valmistuvat valmiiksi valettuina parissa päivässä. LIIMAAMATTA  JA LAUDOITTAMATTA , kestää valun maan alle hautaamatta purkamatta valun jälkeen. PALIKKA® toimii sellaisenaan. Suomalainen modulimitoitus sopii mittatarkasti kaikkiin taloihin.

Tarvittaessa saat koulutusta ja neuvontaa työmaallasikin.Tässä sinulle malliksi muutama viime viikon uusi PALIKKA® ORIGINAL lämpöperustus, lisää tulossa :

 
 

PALIKKA® sokkeli / lämpöperustus rakennetaan suoraan kalliolle ja paalutukselle ilman anturaa ja moreenille / sorapatjalle  anturalla tai ilman. Viivasuoraa sokkelia syntyy sähäkästi.

Lattialaatta voi olla uiva kuten yllä, edullinen RADONIX ® radonturvaprofiili on helppo asentaa samalla kun PALIKKA® muottielementit pinotaan. PALIKKATALON® lämmitysjärjestelmä kuten haluat.


Edullisimmin  rakennat PALIKOILLA® reunavahvistetun maavaraisen kantavan laatan, erillinen antura on tarpeeton, eikä radonturvaprofiiliakaan tarvita.

Autotallin sokkelin tai koko autotallinkin rakennat sujuvasti EPS-HARKOILLA,  PALIKKA® muottielementtien lämmöneristys on kuitenkin parempi ja oikeaoppisesti ulkopinnassa pitämässä pakkaset ulkona.

Pian ovatkin PALIKKATALON®  tiiviit lämpöseinät pystyssä,

naisen rakentamana 100 m2 talon betoniseinät jopa 4 päivässä. 


Välipohjan rakennat kuten haluat betonista tai kuten tässä puusta


U-arvon valitset  0,17 .... 0,1 tai alle.


Talon tiiveys on jopa 0,2!Lämmin PALIKKATALO®

ei ole mikään hutera harakanpesä.


Aukkoja ylittävät kantavat pitkät teräsbetonipalkit sujuvasti samoilla PALIKOILLA® kuin pilarit, nurkat, erkkerit ja sokkelikin. Mitään erillisiä apukapuloita et tarvitse työtä hankaloittamaan, yhdenlaisilla RAKENNUSPALIKOILLA® rakennat helposti kaikki tekniset rakenteet ja arkkitehtoniset muodot,

myös aidosti pyöreät ja karevat


Sähkötyöt jelposti, elintarvikelaatuisesta puhtaasta  PALIKKA® eristeestä ei kuumennetaessa vapaudu kiellettyä HBCD myrkkykaasua. Sisäilman laatu on M1 luokkaa.

 

PALIKKATALON lämmitysjärjestelmän valitset  kuten haluat: maalämmö, kaukolämpö, varaava sähkö jne,  miten vain haluat.


Lattialämmitys antaa miellyttävän ja tasaisen lämmityksen

Lattialaatta on valettu ja PALIKKA® seiniä nostetaan jo heti seuraavana päivänä


Rakentaminen sujuu, iso PALIKKA® painaa vain kilon kappaleelta