PALIKKA ® ORIGINAL

EI OE MIKÄÄN VILLA PAINAJAINEN VARO siis STYROKSIKOPIOITA:

 

Lahti 15.3.15


Kun taas kevään 2015 Lahden RAKSA messuilla piraattirakastajat levittelivät  uudelleen lämmitettyjä huhuja purettavasta ”palikkatalosta” on yllä oleva varoitus taas tullut ajankohtaiseksi:

VARO HUONOJA STRYOKSIKOPIOITA!


Kysessä siis EI edeelleenkään ole alkuperäinen PALIKKATALO ® , vaan tällä kertaa purku-uhka koskee jälleen keskenjäänyttä harmaista kopioharkoista väsättyä HBCD -myrkkytaloa Mäntsälässä,

Googlaa HBCD lisätietoja varten.


Finnepsin villa painajais- harkkoja markkinoidaan monella eri nimellä kuten arwo kivitalo, hevi kivitalo (vaikka seinästä valtaosaa onkin pelkkää pehmeää styroksia), malander harkko, latemar harkko, finn-eps harkko, beva harkko jne:

Googlaa VILLA PAINAJAINEN styroksiharkkojen lisätietoja varten


PALIKKA® muottielementin keksijä on immarreltu viime vuosien suuresta määrästä jaljittelijöitä, imartelun korkein astehan on plagiointi, mutta on ikävää, että nämä huonot kopiot pilaavat koko rakennusalan maineen. Mutta  Hyviäkin rakennusaineita on olemassa. (klikkaa)


Alkuperäinen PALIKKA® muottielementti valmistettiin Suomessa jo 1970- luvulla, edelläkävijyys hoidettiin kotiin jo silloin.

Sen jälkeen ovat  aina niin innovatiiviset perässähíihtäjät plagioimalla ”keksineet” lukuisia kopioita, varo niitä!


Alkuperäisen ei tarvitse plagioida. Alkuperäinen PALIKKA® ei ole kopioita yhtään kalliimpi, PALIKKA® on vain paljon parempi.Turvallinen PALIKKA® muottielementti on puhdasta elintarvikelaatuista muovia ilman haitallisia tai myrkyllisiä lisäaineita,

PALIKKA® muottielementissä EI ole styroksiahrkkojen maailmanlaajuisesti kiellettyä HBCD- myrkkyä, eikä ole koskaan ollutkaan.


Voit siis jatkossakin asua turvallisesti terveessä PALIKKA® - energiansäästötalossasi. Mutta mitä jos styroksitalosi onkin väärennös, jos se  onkin homepommi,  josta  puuttuu seinien tuuletus ja sen lisäksi onkin myyntikelvoton HBCD myrkkytalo,?


Ainoastaan alkuperäisessä PALIKKA® ORIGINAL muottielementissä on valmiiksi sisäänrakennettu tuuletusjärjestelmä,  joka tehokkaasti estää muiden vakavat kosteus-, haju- ja homeongelmat. On ollut jo yli 40 vuotta,

Googlaamalla löydät lisää faktatieoja kopioiden KOSTEUSONGELMISTA ja puuttuvasta tuuletujsesta,

joka on ongelmien syynä, katso myös linkkejä


Todella epäreilua sensijaan on, että piraattirakastajat haukkuvat päteviä ammattilmiehiä siitä,  että kelvottomista kopioharkoista ei pysty tervettä taloa väsäämään, unelmatalon sijasta syntyykin kauhea painajainen

ja vettä imevä styroksikasa.

PALIKKA® ORIGINAL:

PAREMPI KUIN NÄMÄ HALPAKOPIOT